voordelen vast zakelijk nummer op je mobiel

De 5 voordelen van een vast zakelijk nummer op je mobiel

Bellen en telefoontjes ontvangen, een belangrijk en onmisbaar aspect van het ondernemer zijn. En omdat je dan met zoveel telefoontjes te maken krijgt, loopt het soms wel mis. Een gemiste oproep leidt natuurlijk tot het kwijtraken van een klant, en dat wil je natuurlijk niet. Maar er is goed nieuws, want er is een eenvoudige oplossing: een vast zakelijk nummer op je mobiele telefoon. Daarnaast heb je veel meer voordeel aan zo’n nummer. In dit artikel behandelen we de vele voordelen van een vast zakelijk vast nummer op mobiel.

Optimaal te bereiken

Het grootste voordeel van een vast zakelijk nummer op je mobiel is dat je als ondernemer altijd te bereiken bent—iets dat gewoon moet. Daarmee zorg je ervoor dat je geen telefoontjes van klanten mist. Bovendien gebeurt alles met een enkele toestel, dus win-win.

Je komt professioneel over

Vanzelfsprekend kom je professioneel over met een zakelijk nummer. Dan weet de klant dat je niet al je zaken met een standaard mobielnummer afhandelt. Dat wekt een vertrouwensgevoel in de klant, omdat die weet dat je inderdaad ook echt te bereiken bent op dit zakelijk nummer.

Echt altijd te bereiken

Er is heel veel aandacht geschonken aan de functies en mogelijkheden van een vast zakelijk nummer op mobiele toestellen. Zo is er dan ook gedacht aan een systeem dat ervoor zorgt dat de klant te allen tijde iemand aan de lijn krijgt. Dat vanwege de schakelfunctie. Je schakelt gewoon even door als je niet in staat bent zelf aan de telefoon te komen. Dan neemt iemand anders op, een werknemer of collega bijvoorbeeld, en zo krijg je dus niet te maken met gemiste oproepen.

Kostenbesparend

Een groot voordeel met een vaste nummer is dat je geen toestel hoeft aan te schaffen en daarmee dus de bijbehorende kosten volledig vermijdt. Het gaat namelijk om een virtueel nummer, waardoor je alleen een mobiel hoeft te hebben waarop het nodige wordt ingesteld om de telefoontjes te kunnen ontvangen. Daarmee heb je dus ook geen onderhoudskosten voor je rekening. Dus groot voordeel.

Niet alleen bellen

Er zijn verschillende functies gekoppeld aan het systeem. Een voorbeeld daarvan is de belfilter, een feature waarmee je bellers kunt blokken. Als je dus te maken krijgt met een prank caller, los je dat op door het nummer simpelweg op de bloklijst te plaatsen. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om een ingesproken bericht te laten spelen als er echt niemand aan de telefoon kan.